Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη στον προορισμό που ο ίδιος έχει επιλέξει στην αντίστοιχη επιλογή που συναντά στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.fabrik.gr συνεργάζεται με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορά Speedex Courier. 

Η αποστολή κοστίζει 3.00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. Η παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή) χρεώνεται επιπλέον 2€. Για αγορές άνω των 80€ με ΦΠΑ τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι δωρεάν. 

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά αποκλειστικά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης της παραγγελίας και δύναται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. 

Η « FABRIK» ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή αφορούν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπως έντονα καιρικά φαινόμενα, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, απεργίες κ.τ.λ. 

Σε κάθε αποστολή έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε real time την εξέλιξη / πορεία της παραγγελίας σας μέσω του συστήματος tracking και τον αριθμό αποστολής που σας παραχωρείται από την εταιρεία Speedex courier.


Μη αποστολή προϊόντων/Ακύρωση παραγγελίας

H ¨FABRIK” δε δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον τιμοκατάλογο.

Τα προϊόντα που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα χαρακτηρίζονται βάση του status διαθεσιμότητάς τους καθώς δίπλα από αυτά εμφανίζεται πάντα η ένδειξη διαθεσιμότητας που αντιστοιχεί στο καθένα, δηλαδή εάν είναι άμεσα διαθέσιμα, διαθέσιμα, προσωρινά σε έλλειψη και εάν είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Κατά την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στην προϊοντική λίστα ανάλογα με την επιλογή σας θα εμφανίζεται η διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Το status διαθεσιμότητας των προϊόντων είναι αυτό που άμεσα καθορίζει το χρόνο παράδοσής τους στον πελάτη/αγοραστή.